26 20

 

Ο Μιλτιάδης Χαρένης είναι ο ορισμός του σύγχρονου αγρότη . Από παιδί ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του και να αναλάβει τα χωράφια της οικογένειας. Από μικρό παιδί στα χωράφια, ο Μιλτιάδης Χαρένης, ξυπνούσε δύο ώρες πριν ανοίξει το σχολείο, για να βοηθήσει τον πατέρα του.
Τα βραβεία «Αγρότης της Χρονιάς» πραγματοποιήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου 2023. Απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων της πρωτογενούς παραγωγής. Στόχος του Αγρότη της Χρονιάς είναι η ηθική επιβράβευση σύγχρονων επαγγελματιών, γεωργών και κτηνοτρόφων, όπως επίσης και η ανάδειξη προσώπων, πρωτοβουλιών, και καλών πρακτικών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο Μιλτιάδης Χαρένης, με την αφοσίωση και την επιμονή του στη γεωργία, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του Αγρότη της Χρονιάς για το 2023, αποδεικνύοντας ότι η σκληρή δουλειά και η αγάπη για τη γη μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τέλος, σημειώνεται πως ο αγρότης της χρονιάς 2023 Μίλτος Χαρένης εμπιστεύεται το σύνολο των προγραμμάτων και των δηλώσεων ΟΣΔΕ του στην Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης ΕΑΣΘ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter της ΕΑΣΘ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις μας.
Block [footer] not found!