
-
Οι αγρότες παραμένουν ανυποχώρητοι στις κινητοποιήσεις τους, με αποκλεισμό του λιμανιού Θεσσαλονίκης έως τις 16:00.
-
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν τρακτέρ και οχήματα από Δυτική Μακεδονία και Λάρισα, δείχνοντας ενότητα και συντονισμό.
-
Συνολικά καταγράφονται 108 ενεργά μπλόκα σε όλη τη χώρα, γεγονός που δείχνει την κλιμάκωση των διαμαρτυριών.
-
Στην Ηγουμενίτσα επιχειρήθηκε αποκλεισμός του λιμανιού, αρχικά αποτράπηκε από την αστυνομία, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε.
-
Παράλληλες δράσεις έγιναν στην Καβάλα (διαμαρτυρία έξω από την Αντιπεριφέρεια) και στην Εύβοια (συμβολικός αποκλεισμός της γέφυρας Χαλκίδας).
-
Το Σάββατο προγραμματίζεται πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, με συμμετοχή εκπροσώπων από 35–40 μπλόκα, για χάραξη στρατηγικής κλιμάκωσης.
-
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, εφόσον δεν υπάρξει σαφής κυβερνητική δέσμευση για επίλυση των προβλημάτων τους.
